donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlClubsKatwijkKay Blokland na de wederopstanding tegen Scheveningen: 'Met de spirit zit het...

Kay Blokland na de wederopstanding tegen Scheveningen: ‘Met de spirit zit het wel goed’

Natuurlijk waren er voldoende verschillen te vinden tussen de twee laatste wedstrijden van Katwijk. Zo had Katwijk tegen Jong Volendam veel minder initiatief dan in de thuiswedstrijd tegen Scheveningen. De paralellen waren echter een stuk duidelijker. Voor de tweede keer op rij flikten de Krombewoners het om een 0-2 achterstand om te buigen in een 3-2 overwinning. De algehele conclusie dat het aan veerkracht niet ontbreekt bij de huidige nummer twee van de ranglijst werd dan ook onderschreven door verdediger Kay Blokland.

,,We maken het onszelf wel weer heel lastig,” stelde Blokland tegenover Voetbal247, die zelf de aansluitingstreffer voor zijn rekening nam. ,,Het was alweer een tijdje geleden. Telkens als ik naar de tweede paal ga, valt die bal bij de eerste paal en andersom. Dit keer legde Joey Jongman hem een keer goed op mijn hoofd.” Ondanks een gemiste strafschop van Robbert Susan werd in het vervolg van de tweede helft de opgelopen schade alsnog helemaal gerepareerd. ,,Onderweg in de auto zeiden Ricardo Kieboom en ik tegen elkaar dat het ook wel een keer fijn zou zijn als we een wedstrijd 3 of 4-0 kunnen winnen, maar overwinningen als deze smaken altijd wel lekkerder.”

Het zijn ook overwinningen die veel zeggen over het gevoel dat er in een ploeg heerst, bevestigt Blokland. ,,Met de spirit in de groep zit het wel goed. We hebben allemaal ook het gevoel dat “het kan” dit seizoen,” zegt de centrale verdediger, die daarmee bevestigt dat het niet alleen aan veerkracht, maar ook aan honger naar succes niet ontbreekt op De Krom.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD