dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKatwijk ziet twintigjarige verdediger vertrekken

Katwijk ziet twintigjarige verdediger vertrekken

Op de officiële website van Katwijk werd door de vereniging bekend gemaakt dat Lars van IJzendoorn in het nieuwe seizoen een ander shirt zal dragen. De verdediger vertrekt bij de vereniging die uitkomt in de Tweede Divisie om vanaf de zomer op jacht te kunnen gaan op meer speeltijd in dienst van een andere club.

Van IJzendoorn (20) maakte in de zomer van 2019 de overstap van Alphense Boys naar Katwijk. Toen had hij al minuten gemaakt in het eerste elftal van de club uit Alphen. Bij Katwijk promoveerde hij na een seizoen van het tweede elftal naar de A-selectie. Dit seizoen speelde hij zijn wedstrijden in het elftal voor spelers onder 23. Nu is voor hem de zoektocht naar een nieuwe club begonnen waar de concurrentie voor een basisplaats in een eerste elftal minder is dan bij zijn huidige vereniging.

Naast het vertrek van voornoemde speler werd door Katwijk tevens bekend gemaakt dat Danny van Haaren ook komend seizoen bij de club actief zal zijn. De middenvelder/aanvaller (23) arriveerde in 2019 bij vv Katwijk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD