Volg ons

Tweede Divisie

Katwijk ziet Stam per direct naar Spanje verkassen

Katwijk ziet Stam per direct naar Spanje verkassen

Katwijk ziet zich met minder dan twee maanden tot de seizoensstart geconfronteerd met een flinke aderlating doordat routinier Stefan Stam heeft besloten per direct naar Spanje te emigreren. De 37-jarige verdediger was de afgelopen jaren een steunpilaar in de defensie van de oranje-zwarten.

Mooie loopbaan
Stam wordt in het Spaanse Sevilla gymdocent, terwijl ook zijn vrouw een nieuwe baan heeft gevonden in Zuid-Europa. De loopbaan van de mandekker voerde onder meer langs het Engelse Oldham Athletic, Yeovil Town en Hereford United. In Nederland speelde hij onder meer bij FC Eindhoven en FC Den Bosch.

Kampioen
In drie seizoenen tijd kwam Stam tot zeventig duels voor vv Katwijk, waarmee hij in zijn eerste jaar direct kampioen werd.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie