maandag, september 27, 2021
HomeClubsKatwijkKatwijk ziet aanvaller per direct contract ontbinden

Katwijk ziet aanvaller per direct contract ontbinden

Katwijk-trainer Anthony Correia ziet zijn selectie in de breedte wat inleveren doordat Loyd van der Wilden de clubleiding heeft verzocht zijn contract te ontbinden.

De 23-jarige linksbenige aanvaller maakt geen deel meer uit van de selectie. Van der Wilden had nauwelijks zicht op speelminuten. Hij kwam in 2020 over van VVSB en was eerder actief in de jeugdopleiding van ADO Den Haag en Feyenoord. ,,Mede doordat het afgelopen seizoen na vijf wedstrijden al stopte vanwege de coronapandemie, heeft hij geen speelminuten voor het eerste elftal van VV Katwijk gemaakt”, schrijft Katwijk op de clubsite. Het is niet bekend waar de vleugelspits zijn loopbaan voortzet.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD