maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKatwijk zet ook Achilles'29 simpel opzij, GVVV blijft subtopper

Katwijk zet ook Achilles’29 simpel opzij, GVVV blijft subtopper

Er staat vooralsnog geen maat op Katwijk dit seizoen. De ploeg van Dick Schreuder won voor de bijfde keer op rij, Achilles’29 werd met duidelijke cijfers geklopt in Groesbeek: 1-4. GVVV blijft goed meedoen na een minimale zege op Excelsior Maassluis: 1-0.

Achilles’29 – Katwijk 1-4
Een helft lang kon Achilles’29 koploper Katwijk bijbenen, bij rust was de stand 1-1. Een eigen doelpunt van Derwin Martina zette de bezoekers na ruim een half uur op voorsprong, maar binnen een minuut was het weer gelijk. Niels Wouters stuitte nog op doelman Ricardo Kieboom, maar in de rebound was Niek Versteegen wel succesvol. Na rust maakte Katwijk snel een einde aan de aspiraties van Achilles’29. Raoul Essenboom en Kay Blokland zorgden binnen tien minuten voor twee Katwijkse treffers, waarna Marciano Mengerink (foto) een kwartier voor tijd de eindstand bepaalde op 1-4. Door het puntverlies van IJsselmeervogels loopt Katwijk verder uit aan kop van de ranglijst.

GVVV-Excelsior Maassluis 1-0
Met een zwaar bevochten 1-0 overwinning haakt GVVV het karretje aan bij de subtop van de Tweede Divisie. De enige treffer viel na een uur spelen en kwam van de voet van Martin van Eck. Het was een wat gelukkig doelpunt, want doelman Jean-Paul van Leeuwen verkeek zich op de inzet Van Eck. Er kwam na de treffer wat meer vuur in de wat gezapige wedstrijd. Excelsior Maassluis zette nadrukkelijker aan, waardoor ook GVVV kansen kreeg op meer. De punten bleven, ondanks een hachelijke slotfase met een aandringend Excelsior, op Sportpark Panhuis.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD