donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijkKatwijk weet drie basisspelers langer aan zich te binden

Katwijk weet drie basisspelers langer aan zich te binden

Katwijk is drukdoende om de selectie voor komend seizoen vorm te geven. De trotse lijstaanvoerder van de Tweede Divisie wist eerder Marciano Mengerink langer aan zich te binden en bereikte recent ook een akkoord met basisspelers Omar Hamdi, Stefan Plat en Raoul Esseboom, meldt de vereniging op de officiële website.

Augustus
De overeenkomst met Esseboom werd voor twee seizoenen verlengd, Hamdi en Plat blijven in ieder geval nog één seizoen spelen in het shirt van Katwijk. Eerstgenoemde sloot pas in de maand augustus van dit jaar aan bij de selectie van Katwijk. Dit als vervanger van verdediger Stefan Stam die toen besloot om zijn contract bij de club te laten ontbinden. Esseboom kwam in het verleden onder andere uit voor Telstar, Haarlem en Jong PSV.

Hamdi en Plat
De 28-jarige Hamdi (foto) is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij Katwijk. In 2014 maakte hij de overstap van VVSB naar zijn huidige vereniging. Eerder droeg hij het shirt van onder andere ADO Den Haag en SJC. Plat kwam in 2015 over van de amateurs van FC Volendam.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD