Volg ons
Sabir Achefay

Tweede Divisie

Katwijk weekt Achefay los bij FC Lienden

Katwijk weekt Achefay los bij FC Lienden

Katwijk heeft gisteren (woensdag) op de laatste dag van de overschrijvingen voor amateurs ook Sabir Achefay vastgelegd. Daarmee werd het een drukke laatste dag voor Katwijk, want eerder op de dag werden ook al Anthony Biekman en Anastasios Kefalas aangetrokken.

Achefay komt over van FC Lienden

Katwijk neemt Achefay over van FC Lienden. De aanvaller kwam afgelopen seizoen vijf keer in actie voor de kampioen van de Topklasse zondag. Scoren deed hij overigens niet. Achefay kiest nu voor Katwijk, zodat hij zich dichter bij huis verder kan ontwikkelen, zo valt te lezen op de website van Katwijk. De flankspeler woont in Amsterdam en speelde de afgelopen jaren in het oosten van het land voor PEC Zwolle en FC Lienden.

Veel versterkingen voor Katwijk

Naast Achefay werden er nog zes andere spelers van buitenaf gehaald door Katwijk. Rick Arnoldus van Boshuizen, Mike van den Ban komen over van Koninklijke HFC, Guus van Weerdenburg van AZ/Dordrecht, Mark de Vries van FC Lisse en Kay Blokland komt over van Capelle. Gisteren werd dus ook nog Anthony Diekman gecontracteerd. Daarnaast werden er nog een aantal spelers aangetrokken die in eerste instantie in de talentpool geplaatst worden, zoals Kefalas.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie