maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKatwijk vloert TEC in blessuretijd dankzij tweede penalty

Katwijk vloert TEC in blessuretijd dankzij tweede penalty

Katwijk heeft de tweede plaats overgenomen van GVVV. De Veenendaalse ploeg speelde eerder op de dag gelijk tegen HHC Hardenberg. Ook Katwijk leek de punten te gaan delen bij TEC, maar in blessuretijd mocht Robbert Susan voor de tweede keer aanleggen vanaf elf meter. De aanvoerder van Katwijk faalde niet: 3-4.

TEC opnieuw in de problemen

In Tiel beginnen de zorgen zich inmiddels op te stapelen voor TEC. De club wil een stabiele factor worden in de Tweede Divisie, maar van de laatste vijf wedstrijden werd er slechts één gewonnen. Daardoor is inmiddels de voorlaatste plaats het lot. Ook tegen Katwijk ging het al snel mis. Een eerste kans van Marciano Mengerink werd nog tot corner verwerkt, waarin Bennie van Noord net niet bij de bal kon. Na een klein halfuur was dat wel het geval. Opnieuw werd Van Noord bereikt en nu was het wel raak. Vijf minuten later was het 0-2. De voorzet werd gemist door Robbert Susan, maar Sabir Achefay schoot wel raak.

Penalty maakt comeback onschadelijk

Katwijk had de wedstrijd onder controle, maar op slag van rust kwam TEC toch terug in de partij. Met een onhoudbaar schot wist Trumaine Balrak een goede actie succesvol af te ronden. In de tweede helft was het eerste schot voor TEC, daarna nam Katwijk opnieuw de regie in handen. Mengerink en Achefay misten voor open doel, maar na een uur spelen werd Mike van den Ban onderuit gehaald door Van der Sman. De penalty werd door Susan afgerond voor 1-3. De partij was echter nog altijd niet beslist. Wimilio Vink wist met een bekeken schot De Vries te verschalken voor 2-3. Een kwartier voor tijd moest Mengerink geblesseerd naar de kant  en vijf minuten voor tijd liet Katwijk zich toch weer verschalken. Een vrije trap vanaf de achterlijn schoot Shakison raak voor 3-3. Het leek dan ook op een puntendeling af te gaan, maar opnieuw kreeg Katwijk een penalty na nu een overtreding op Van Oijen. In blessuretijd mocht Susan nogmaals aanleggen. Van der Sman zat aan de bal, maar verdween wel achter de lijn.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD