Volg ons

Tweede Divisie

Katwijk verlengt met Van Noord en De Vries

Katwijk verlengt met Van Noord en De Vries

Katwijk is met contractnieuws naar buiten getreden. De technische commissie is erin geslaagd om de aflopende contracten van zowel Bennie van Noord als Mark de Vries te verlengen. Het duo zal ook komend seizoen de clubkleuren van Katwijk verdedigen, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen.

Van Noord langer bij Katwijk

Van Noord is één van de twee spelers die te horen heeft gekregen dat hij langer bij Katwijk mag blijven. De technische commissie is zeer tevreden over wat de verdediger in de afgelopen periode heeft laten zien en looft hem onder andere voor zijn winnaarsmentaliteit. Niet voor niets beschikt Van Noord bij Katwijk wekelijks over een basisplaats. Voor Van Noord zal zijn contractverlenging bij Katwijk een derde seizoen betekenen in het oranje-zwarte shirt. In 2015 kwam Van Noord bij Katwijk nadat hij IJsselmeervogels achter zich had gelaten en eerder al voor Rijnsburgse Boys had gespeeld.

Ook goed nieuws voor De Vries

Ook De Vries kon rekenen op goed nieuws. De doelman verdedigt steevast iedere week het doel van Katwijk en ook volgend seizoen mag hij het shirt van die club blijven dragen. Zijn aflopende contract wordt met één seizoen verlengd. De Vries is bij Katwijk overigens bezig aan zijn eerste seizoen. Hij kwam afgelopen zomer over van FC Lisse en heeft tot op heden zes clean sheets achter zijn naam staan bij Katwijk. In het verleden speelde de goalie ook voor Telstar in de Jupiler League.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie