dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijkKatwijk verlengt met trainer Dick Schreuder

Katwijk verlengt met trainer Dick Schreuder

Dick Schreuder is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van vv Katwijk. De Barnevelder bereikte overeenstemming met de clubleiding over contractverlenging voor één seizoen.

Successen
Daarmee gaat Schreuder komend seizoen zijn vijfde jaar als coach van de Katwijkers in. Eerder stond de oefenmeester aan het roer bij onder meer SDV Barneveld en het Engelse Barnet. Schreuder kan bogen op een reeks aansprekende successen op de Krom, met onder meer het kampioenschap in de Hoofdklasse. Momenteel gaat Katwijk na elf zeges op rij aan de leiding in de Tweede Divisie.

Coach Betaald Voetbal
Voor Schreuder is het werken in de Tweede Divisie voorlopig zijn plafond. Doordat de KNVB hem al meerdere keren afwees om deel te nemen aan de cursus Coach Betaald Voetbal, is hij niet in staat om het diploma te behalen wat vereist is om te mogen werken in het profvoetbal, wat wel de ambitie van de succescoach is.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD