maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKatwijk verlengt met smaakmaker Van den Ban

Katwijk verlengt met smaakmaker Van den Ban

Mike van den Ban heeft zijn contract bij Katwijk verlengd. De club uit de Tweede Divisie legde de aanvallende middenvelder afgelopen zomer vast en is dermate tevreden over zijn prestaties dat het aangaf zijn contract te willen verlengen. Van de Ban had hier wel oren naar en tekende een nieuw contract, waardoor hij ook de komende twee seizoenen vastligt in Katwijk.

Belangrijk voor Katwijk

Van den Ban is dit seizoen gelijk van onschatbare waarde voor Katwijk. De 25-jarige voetballer speelde veertien duels in de Tweede Divisie en was al goed voor zeven treffers namens Katwijk. Daarnaast was hij ook met een (voor-)assist regelmatig betrokken bij een goal van zijn ploeg. Door zijn overtuigende begin in het team van trainer Dick Schreuder werd Van den Ban een aanbieding gedaan om zijn contract met twee jaar te verlengen. Hier ging de middenvelder graag op in.

Naar de Jupiler League

Van den Ban speelde de afgelopen seizoenen voor de Koninklijke HFC in de Topklasse Zondag. In de zomer maakte hij de overstap naar Katwijk. Hoewel hij beseft dat de supporters zijn wens niet delen, liet Van den Ban onlangs in gesprek met TweedeDivisie.org weten zelf best oren te hebben naar promotie naar de Jupiler League met Katwijk. “Het is altijd mijn droom geweest om profvoetballer te worden, dus ik zou persoonlijk best met Katwijk naar de Jupiler League willen. Als voetballer wil ik altijd het hoogst haalbare bereiken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD