vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijkKatwijk-trainer Anthony Correia is tegen Almere City even hoofdtrainer van Telstar

Katwijk-trainer Anthony Correia is tegen Almere City even hoofdtrainer van Telstar

Anthony Correia begint aan de cursus Coach Betaald Voetbal – tegenwoordig UEFA PRO- en kan zondag uit bij Almere al als trainer/coach van een BVO op de bank zitten. Telstar-hoofdtrainer Andries Jonker testte positief op het coronavirus en is niet van de partij.

Het virus huist toch al flink in de staf van de Velsenaren. Ook de andere assistent Michael Dingsdag testte positief. Correia zal samen met Uli Landvreugd op de bank plaatsnemen.

De laatste training stond onder leiding van Dirk van der Lugt en Rory Roubos. De laatste geldt als ‘hoofd jeugdopleiding’.

En de ex-trainer van Waterloo Dirk van der Lugt is een manusje-van-alles binnen de club. De IJmuidenaar is al jaren hersteltrainer en materiaalman.

De Witte Leeuwen missen wel wat spelers, maar dat is usance dit seizoen. De nieuwe ‘aanwinst’ Randy Wolters laat verstek gaan, net als Anwar Bensabouh, Niels van Wetten, Ozan Kökcü, Marouan el Ouardani, Delvechio Blackson, de revelatie van vorig seizoen Yaël Liesdek, Anthony Berenstein en Tom Overtoom.

John Goossens en Fabian Sporkslede trainden een paar weken mee op Sportpark Schoonenberg maar hebben bedankt voor de eer om een contract te ondertekenen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD