Volg ons

IJsselmeervogels

Katwijk stunt met komst Ahmed el Azzouti

Katwijk stunt met komst Ahmed el Azzouti

Niet Quick Boys maar rivaal Katwijk is de nieuwe club van Ahmed el Azzouti. De 30-jarige aanvaller komt over van IJsselmeervogels.

Ondanks zijn vele en belangrijke treffers voor de Rooien besloot de clubleiding van de Spakenburgers om de makkelijk scorende spits te laten vertrekken. Katwijk sloeg daarop direct toe en contracteerde de aanvaller voor twee seizoenen. ,,Toen we hoorden dat Ahmed dichter bij huis wilde gaan voetballen en bij IJsselmeervogels gaat vertrekken, hebben we samen met hoofdtrainer Anthony Correia een uitstekend gesprek met hem gehad. We zijn zeer verheugd dat Ahmed gekozen heeft om de komende twee seizoenen voor VV Katwijk te komen spelen. We denken dat Ahmed met zijn loopacties, winnaarsmentaliteit en zijn neus voor doelpunten uitstekend past bij onze selectie”, reageert technisch manager Cees Bruinink op de clubsite van Katwijk.

El Azzouti speelde eerder voor Kozakken Boys en de Jodan Boys.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over IJsselmeervogels