Volg ons

Tweede Divisie

Katwijk-spelers bellen ouderen en kwetsbare leden voor morele steun in de rug

Katwijk-spelers bellen ouderen en kwetsbare leden voor morele steun in de rug

Een prachtig gebaar van de spelers van vv Katwijk. Die namen afgelopen week de telefoon ter hand om met name oudere en kwetsbare leden van de club te bellen en hun een morele steun in de rug te geven.

De koploper in het huidige Tweede Divisie-seizoen is wellicht geraakt door het soortgelijke initiatief van het Engelse Norwich City. Ook daar namen spelers en staf de telefoon ter hand voor belletjes naar oudere leden, die vaak verlegen om een praatje zitten door de maatregelen aangaande de corona-crisis.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie