maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKatwijk sluit aan in subtop: "Deze periode gaat het wel goed"

Katwijk sluit aan in subtop: “Deze periode gaat het wel goed”

Katwijk heeft de domper van de late tegentreffer bij UNA weggewerkt door Jong Sparta overtuigend te vegen (4-1). Hierdoor heeft de ploeg van Dick Schreuder tien punten uit de laatste vier duels gepakt. Daarmee is de zesde plaats alweer te pakken. Man van de wedstrijd was Robbert Susan.

Iedereen was gewaarschuwd

De middenvelder opende de score en stond goedgemutst Katwijk TV te woord. “We beginnen heel goed, daarna laten we wel wat steekjes vallen. Sparta krijgt een goede kans, maar gelukkig maken we snel 2-0. We geven nog wel de 2-1 weg, maar er was weinig aan de hand.” Katwijk verloor eerder op eigen veld van Jong FC Twente. ,,Iedereen was dus ook gewaarschuwd. Als je deze ploegen laat voetballen, dan kun ze echt wel wat. Dat heb je sommige momenten ook wel gemerkt. De degelijkheid en power ontbrak bij Sparta. En we hebben het ook helemaal vastgezet.”

Eigenlijk geen mindere periode gehad

Door de zege kruipt Katwijk dus alweer naar de zesde plaats, met nog altijd pas één nederlaag voor de oranjehemden. “We hebben niet echt een mindere periode gehad, alleen viel het kwartje steeds de verkeerde kant op.” Katwijk speelde namelijk al liefst acht keer gelijk. “Dat was heel vaak niet nodig. Deze periode gaat het wel goed.”

Bekijk het volledige interview met Susan

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD