dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKatwijk plukt Levi Bouwense weg bij ASWH

Katwijk plukt Levi Bouwense weg bij ASWH

ASWH is op één dag twee spelers kwijtgeraakt. Na Luuk Admiraal (per direct naar Excelsior) zal ook Levi Bouwense de Ambachters verlaten na dit seizoen. Hij verkast naar koploper Katwijk. 

De 21-jarige verdediger is bezig aan zijn eerste seizoen bij ASWH. Eerder speelde hij voor Jong Sparta en Almere City FC. Hij is tevens jeugdinternational Onder 18 jaar en kan ook op het middenveld uit de voeten.

,,We kennen Levi eigenlijk al sinds hij zijn wedstrijden in Jong Sparta speelde, en we hebben ook al eens eerder contact met elkaar gehad”, reageert technisch eindverantwoordelijke Cees Bruinink. ,,Levi is een veelzijdige speler die op meerdere posities uit de voeten kan. Met zijn techniek en inzicht beschikt hij over veel voetballend vermogen en daarnaast heeft hij een prima pass in de benen. Fysiek is hij erg sterk en staat verdedigend goed zijn mannetje. Levi is pas 21 jaar en heeft de potentie en de ambitie om zich bij ons verder door te ontwikkelen. Met 65 gespeelde wedstrijden in de Tweede Divisie heeft hij als jonge speler daarbij al een flinke hoeveelheid ervaring opgedaan. Al met al denken we daarom dat Levi uitstekend bij onze club en selectie past.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD