zondag, september 19, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagKatwijk pikt aanvallende versterking op bij OFC Oostzaan

Katwijk pikt aanvallende versterking op bij OFC Oostzaan

Katwijk heeft zich versterkt met Mukhtar Suleiman. De aanvaller kwam afgelopen seizoen uit voor OFC Oostzaan, dat hem had overgenomen van Hollandia. Suleiman was de afgelopen jaren ook actief in de Eredivisie zaalvoetbal. Komend seizoen stopt hij echter met het voetballen in de zaal als onderdeel van de éénjarige overeenkomst die hij met de Krombewoners heeft getekend.

Suleiman is, na Ahmed El Azzouti, de tweede aanvallende versterking voor Katwijk voor komend seizoen. De 22-jarige aanvaller rondde daarmee een trainingsstage op de Krom met succes af.

Door corona kwam Suleiman maar weinig uit voor OFC Oostzaan in de Derde Divisie. Een seizoen eerder was hij met vijftien treffers een belangrijke factor voor Hollandia, dat op het moment dat de competitie werd stilgelegd wegens corona bovenaan stond in de Hoofdklasse.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD