dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkKatwijk onverstoorbaar naar zege op HHC, De Dijk revancheert zich bij Barendrecht

Katwijk onverstoorbaar naar zege op HHC, De Dijk revancheert zich bij Barendrecht

Wie kan Katwijk stoppen dit seizoen? Die vraag dringt zich na acht speelrondes op. De formatie van Dick Schreuder won ook de moeilijke uitwedstrijd bij HHC Hardenberg: 0-1. De Dijk herpakte zich met een 1-3 zege bij Barendrecht.

HHC – Katwijk 0-1
Katwijk begint stilaan trekjes van Jong AZ te vertonen. De ploeg speelt niet altijd even frivool, maar is vooral onverstoorbaar en heeft het vertrouwen om ook moeilijke wedstrijden desnoods met klein verschil over de streep te trekken.

In Hardenberg bleek een doeltreffende kopbal van Bennie van Noord goud waard. Toch was HHC zeker niet machteloos. De thuisploeg had prima kansen op een treffer via onder meer Manuhutu, maar aan Katwijk-zijde had bijvoorbeeld ook Mengerink kunnen scoren. Na rust zakte Katwijk echter ver terug en mocht het van geluk spreken dat het op voorsprong bleef.

Barendrecht – De Dijk 1-3
Na twee pijnlijke nederlagen kon De Dijk wel een succesje gebruiken. Chakib Tayeb speelde daarbij een hoofdrol. De vleugelaanvaller scoorde na een kwartier de 0-1 en deed dat kunstje na een half uur spelen nogmaal over. Toen na een uur spelen Jack Tuijp de derde Amsterdamse treffer op het scorebord bracht, was de zege wel veilig. Evengoed maakte Barendrecht, dat haar tweede nederlaag op rij leed, via Robin Driesse nog wel wat terug: 1-3.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD