zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijkKatwijk nog altijd beter dan FC Barcelona

Katwijk nog altijd beter dan FC Barcelona

Dankzij de 2-1 overwinning in de Tweede Divisie op Barendrecht is Katwijk nog altijd de best presterende ploeg van de wereld wat betreft het aantal punten. Op doelsaldo moet het alleen Manchester City voor zich dulden.

Het gaat om de beste prestatie in de afgelopen tien wedstrijden. Transfermarkt.de houdt daarvan een ranglijst bij. Manchester City staat eerste met 30 punten en een doelsaldo van 37-4. Katwijk bezet de tweede plek met ook 30 punten en een doelsaldo van 28-5. Er is nog één ploeg met 30 punten, dat is HJK Helsinki uit Finland, maar die hebben een minder doelsaldo dan Katwijk.

FC Barcelona

Katwijk voel de hete adem in de nek van FC Barcelona, maar voorlopig staat de Spaanse formatie twee punten achter op de Katwijkers. FC Barcelona bezet daarmee de zesde plek op de lijst. De beste Nederlandse ploeg na Katwijk is PSV. De ploeg uit Eindhoven behaalde 27 punten uit de laatste tien wedstrijden en staat 18e.

Komend weekend

Katwijk zal komend weekend weer een gooi doen naar de eerste plaats. Het speelt dan uit bij Excelsior Maassluis. Ondertussen moet het hopen dat Manchester City een steekje laat vallen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD