dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKatwijk niet eens met verklaring Spakenburg na ongeregeldheden

Katwijk niet eens met verklaring Spakenburg na ongeregeldheden

Bijna een week na de Tweede Divisie-wedstrijd Katwijk-Spakenburg gaat het nog altijd over de ongeregeldheden. Katwijk is het niet eens met de verklaring die Spakenburg heeft afgegeven en heeft de club uit Bunschoten-Spakenburg verzocht deze aan te passen.

Beveiligingsbeelden

Vorige week werd Katwijk-Spakenburg na een paar minuten spelen tijdelijk gestaakt, omdat er vechtpartijen waren uitgebroken tussen beide supportersgroepen. Direct na de wedstrijd stak Katwijk de hand in eigen boezem. Spakenburg wees ook naar Katwijk als schuldige, maar dat gaat de oranjehemden te ver. “Als men de twee huidige verklaringen van de VV Katwijk en SV Spakenburg naast elkaar legt geeft dit een beeld dat de schuld voor de ontstane vechtpartij alleen bij supporters van Katwijk zou liggen. De beveiligingsbeelden wijzen echter anders uit. Op deze beelden is duidelijk te zien dat ook supporters van Spakenburg zich misdragen”, aldus Katwijk op de clubsite.

Aanpassen verklaring

Katwijk diende daarom bij Spakenburg een verzoek in om de eerder opgestelde verklaring aan te passen. Daar werd vervolgens op gereageerd dat zij eerst de beelden willen bekijken alvorens ze de verklaring aanpassen. Katwijk geeft aan bereid te zijn om deze beelden te verstrekken. Katwijk hoopt dat Spakenburg eveneens afstand neemt van het gedrag van haar eigen supporters. “En indien van toepassing deze op te sporen en maatregelen te nemen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD