vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieKatwijk-middenvelder vertrekt naar ODIN'59

Katwijk-middenvelder vertrekt naar ODIN’59

ODIN’59 heeft een mooi aanwinst weten te strikken voor volgend seizoen. De Heemskerkers hebben overeenstemming bereikt met Sam Aarts. De controlerende middenvelder had een aantal weken geleden aangegeven bij Katwijk te vertrekken.

Aarts was aan zijn eerste seizoen bezig op De Krom, waar hij tijdens de eerste competitiewedstrijd een lichte knieblessure opliep. Omdat de Tweede Divisie, vanwege corona, na zes speelronden werd stilgelegd, was die ene wedstrijd (tegen Excelsior Maassluis) direct de enige wedstrijd van Aarts in het oranje-zwart.

Sam Aarts werd op elfjarige leeftijd gescout door AZ, waar hij de hele jeugdopleiding doorliep. Aarts speelde ook een aantal jeugdinterlands in verschillende leeftijdscategorieën en leek hard op weg naar de hoofdmacht van de Alkmaarders, totdat een zware kruisbandblessure in 2018 roet in het eten gooide. In 2019 besloot AZ het contract met Aarts niet te verlengen, de middenvelder vond onderdak bij Telstar, waar hij één seizoen onder contract stond, om vervolgens over te stappen naar Katwijk.

Na een revalidatie en twee seizoenen die in het water vielen door corona zegt Aarts op de website van ODIN’59 dat hij vooral verlangt naar een volledig seizoen lekker voetballen. ,,Wat ik belangrijk vind is sfeer,” vertelt de controlerende middenvelder tijdens de presentatie bij zijn nieuwe club, die verder stelt nog geen definitief afscheid te hebben genomen van een doorbraak in het profvoetbal. Maar het heeft geen prioriteit, vervolgt de HBO-student op de clubsite. ,,Ik voetbal echt omdat ik het leuk vind.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD