maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagKatwijk-middenvelder verkast naar Rijnsburgse Boys

Katwijk-middenvelder verkast naar Rijnsburgse Boys

Rijnsburgse Boys neemt opnieuw een speler over van Katwijk. Vorig seizoen maakte Jeffrey Jongeneelen de overstap naar De Middelmors, nu is het de beurt aan Marciano Aalders. De 25-jarige middenvelder kondigde onlangs aan dat hij na twee jaar wilde vertrekken bij Katwijk.

Gigantische concurrentie

“Ik ben een volwaardige basisspeler maar ik heb twee gigantische concurrenten voor mij, waardoor ik niet elke week speel”, aldus Aalders op de clubsite van Rijnsburgse Boys. “Omdat ik het zat ben om op de reservebank te zitten, heb ik in december aangegeven dat ik wegga aan het einde van het seizoen.” Rijnsburg-trainer Pieter Mulders belde vervolgens met de middenvelder.

Alles bij elkaar opgeteld

“Rijnsburg is een grote club met een mooie ambiance en goede supporters, vergelijkbaar met Katwijk. Bovendien komen de opvattingen van Mulders, de technische commissie en die van mij over de spelwijze en mijn rol daarin, goed met elkaar overeen, bleek uit gesprekken die we hebben gevoerd. Daarna heb ik nog met Jongeneelen gesproken. Van hem hoorde ik dat hij het naar zijn zin heeft, wat ook blijkt uit het feit dat hij twee jaar heeft bijgetekend. Dat alles bij elkaar opgeteld, gaf voor mij de doorslag om voor Rijnsburgse Boys te kiezen, ondanks het feit dat er ook interesse was van clubs uit de Tweede Divisie.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD