Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Katwijk-middenvelder verkast naar Rijnsburgse Boys

Katwijk-middenvelder verkast naar Rijnsburgse Boys

Rijnsburgse Boys neemt opnieuw een speler over van Katwijk. Vorig seizoen maakte Jeffrey Jongeneelen de overstap naar De Middelmors, nu is het de beurt aan Marciano Aalders. De 25-jarige middenvelder kondigde onlangs aan dat hij na twee jaar wilde vertrekken bij Katwijk.

Gigantische concurrentie

“Ik ben een volwaardige basisspeler maar ik heb twee gigantische concurrenten voor mij, waardoor ik niet elke week speel”, aldus Aalders op de clubsite van Rijnsburgse Boys. “Omdat ik het zat ben om op de reservebank te zitten, heb ik in december aangegeven dat ik wegga aan het einde van het seizoen.” Rijnsburg-trainer Pieter Mulders belde vervolgens met de middenvelder.

Alles bij elkaar opgeteld

“Rijnsburg is een grote club met een mooie ambiance en goede supporters, vergelijkbaar met Katwijk. Bovendien komen de opvattingen van Mulders, de technische commissie en die van mij over de spelwijze en mijn rol daarin, goed met elkaar overeen, bleek uit gesprekken die we hebben gevoerd. Daarna heb ik nog met Jongeneelen gesproken. Van hem hoorde ik dat hij het naar zijn zin heeft, wat ook blijkt uit het feit dat hij twee jaar heeft bijgetekend. Dat alles bij elkaar opgeteld, gaf voor mij de doorslag om voor Rijnsburgse Boys te kiezen, ondanks het feit dat er ook interesse was van clubs uit de Tweede Divisie.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag