Home Competities Tweede Divisie Katwijk-mandekker Michiel van Dam zet punt achter carrière

Katwijk-mandekker Michiel van Dam zet punt achter carrière

Katwijk-verdediger Michiel van Dam is bezig aan zijn laatste maanden als voetballer. De 31-jarige mandekker stelt in het Leidsch Dagblad na dit seizoen een punt achter zijn carrière te zetten.

- Advertentie -

,,Ik stop er mee na dit jaar. En ja, ik wil afsluiten met een kampioenschap”, reageert Van Dam in de krant. De verdediger kwam zaterdag als invaller in het veld tegen IJsselmeervogels. Opvallend, omdat hij aan het begin van het seizoen een zware knieblessure opliep. Van Dam besloot echter niet voor een operatie te gaan, maar nam zes weken volledige rust en ging daarna aan zijn herstel werken.

Van Dam kwam in 2009 naar Katwijk en speelde eerder voor Telstar. Katwijk was graag met hem doorgegaan, stelt het op de clubsite: ,,Katwijk wilde dan ook graag weer een jaar door met de ijzersterke verdediger, die afgelopen zaterdag na vijf minuten zeer sterk inviel – nadat hij er lange tijd uit was geweest met een zware blessure – in de wedstrijd tegen IJsselmeervogels. Ondanks de vele gesprekken die de technische leiding van VV Katwijk heeft gehad met Michiel, blijft hij bij zijn eerder genomen beslissing om aan het einde van het seizoen door zijn drukke privé situatie te stoppen met voetballen.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES