dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKatwijk legt alweer tweetal voor twee seizoenen vast

Katwijk legt alweer tweetal voor twee seizoenen vast

De selectie van Katwijk krijgt deze week in rap tempo stand. Kon het verlengen van Mike van den Ban, Bennie van Noord, Kay Blokland en doelman Mark de Vries al worden gemeld, daar zijn nu krabbels bijgekomen van Steven Sanchez Angulo en Rick Arnoldus. Opvallend genoeg hebben ze allebei voor twee jaar getekend.

Uitzondering wordt regel

Daarmee lijkt wat vorig jaar nog een uitzondering was nu al een regel te worden. Marciano Mengerink kreeg namelijk vorig seizoen bij hoge uitzondering een tweejarig contract, omdat er veel interesse was voor de spits. Nu krijgen op De Krom steeds meer spelers een langer lopende verbintenis. Dat geldt nu ook voor de jongelingen Sanchez Angulo en Arnoldus.

Revelaties ontwikkelen zich snel

Sanchez Angulo was vorig seizoen misschien wel de revelatie bij Katwijk. De 23-jarige in Colombia geboren aanvaller speelde in de jeugd van ADO Den Haag, om vervolgens ook nog korte tijd in Turkije en Roemenië te spelen. Via RKAVV kwam hij in de zomer van 2015 naar Katwijk. Sanchez Angulo is een vaste waarde en heeft voor twee jaar bijgetekend. De ontwikkeling van Arnoldus gaat eveneens rap. De twintigjarige middenvelder kwam in de zomer over van eersteklasser Boshuizen en weet zich langzaam in de ploeg van Dick Schreuder te spelen. Afgelopen weekend stond hij in de basis tegen GVVV.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD