woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKatwijk krijgt oorwassing van Excelsior Maassluis

Katwijk krijgt oorwassing van Excelsior Maassluis

Katwijk staat definitief weer met beide benen op de grond. De ploeg van coach Dick Schreuder leed een gevoelige 3-0 nederlaag bij Excelsior Maassluis.

Maassluis-trainer Jeroen Rijsdijk had het al aangekondigd: zijn ploeg had de messen geslepen om Katwijk flink te testen, nadat de koploper midweeks al diep moest gaan in het bekerduel met VVSB, dat ook nog eens verloren ging. Toch kwam Katwijk niet eens zo verkeerd uit de startblokken, met mogelijkheden voor Damiano Schet en een vrije trap voor Robbert Susan.

Een ketser van doelman Ricardo Kieboom bood Excelsior echter via Vincent van den Berg een opgelegde kans om de 1-0 te maken en de oud-prof faalde niet. Na rust scoorde Van den Berg tevens de 2-0. Dat leek de nekslag voor Katwijk, dat lijdzaam moest toezien hoe een mooie aanval Kevin Vink na ruim een uur in staat stede de 3-0 te scoren. Dat zou tevens de eindstand zijn.

Voor Katwijk een harde tik. Bovendien hoeft het voorlopig niet meer te kijken naar de Europese ranglijst van best presterende ploegen. Excelsior Maassluis daarentegen nestelt zich op een knappe vierde plaats.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD