Volg ons

Katwijk

Katwijk intens verdrietig om boodschap Sander Molenaar

Katwijk intens verdrietig om boodschap Sander Molenaar

De vreugde en opluchting bij Katwijk na de zwaarbevochten zege bij IJsselmeervogels was slechts van korte duur. Na de wedstrijd kreeg de selectie van Katwijk een videobericht van teammanager Sander Molenaar, die hen vertelde dat het zeer slecht gaat met zijn gezondheid en hij vermoedelijk nog maar kort te leven heeft.

Het heftige bericht zorgde voor intens verdriet bij heel Katwijk, maar ook bij voetballiefhebbers elders in het land. Fans van Katwijk verwelkomden de selectie bij terugkeer op de Krom met fakkels en zongen ‘You never walk alone’.

Technisch directeur Cees Bruinink vertelde over de verdrietige boodschap aan Omroep West. Beluister het fragment hieronder.

De redactie van Voetbal247.nl leeft intens mee met Sander Molenaar, zijn familie en dierbaren, alsmede vv Katwijk, in deze moeilijke tijd en wenst hen nog zoveel mogelijk tijd samen vol liefde, warmte en dierbare momenten.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Katwijk