donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsAFCKatwijk verslaat FC Lienden in extremis, HHC wint van AFC

Katwijk verslaat FC Lienden in extremis, HHC wint van AFC

FC Lienden had zicht op minimaal een punt tegen Katwijk, maar verloor alsnog diep in blessuretijd. HHC Hardenberg blijft bovenin meedraaien door een thuiszege op AFC (2-0).

Katwijk – FC Lienden
De ploeg van trainer/coach Hans Kraaij jr kwam net voor de pauze op voorsprong door een doelpunt van Danny van de Meiracker (0-1). In de 61ste minuut kwam de thuisploeg weer naast FC Lienden door  Marciano Mengerink die uit de draai fraai binnen schoot (1-1). Vijf minuten voor het einde van de officiële speeltijd leek Katwijk er met de drie punten vandoor te kunnen gaan. Van den Ban liet de supporters juichen door zijn doelpunt (2-1). In de 88ste minuut was het wederom Van den Meiracker die zijn naam als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier wist te zetten. Een vrije trap op de rand van het zestienmetergebied werd door hem binnen geschoten (2-2). Maar juist toen FC Lienden al dacht het punt binnen te hebben, maakte Robbert Susan alsnog de 3-2.

HHC Hardenberg – AFC
De thuisploeg kwam na 65 minuten spelen op voorsprong door een doelpunt van Van Benthem (1-0). In de blessuretijd werd het duel beslist door invaller Van den Assem (2-0). Door de zege is HHC Hardenberg nu terug te vinden op de vierde plaats in de Tweede Divisie, met twee punten minder dan koploper Katwijk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD