vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlClubsKatwijkKatwijk haalt voormalig voetbalavonturier op bij AZ

Katwijk haalt voormalig voetbalavonturier op bij AZ

André Krul sluit in de zomer van 2021 aan bij de selectie van Katwijk. De club uit de Tweede Divisie maakte zaterdag de komst bekend van de doelverdediger die momenteel onder contract staat bij AZ.

De 33-jarige Krul plaatste zijn handtekening onder een overeenkomst voor één jaar bij zijn nieuwe club. Dit seizoen maakt de doelman nog vol bij AZ waar hij in principe alleen oefenwedstrijden speelt en dit seizoen één keer plaatsnam op de reservebank in de Eredivisiewedstrijd tegen VVV-Venlo.

Met Krul haalt Katwijk een rasechte voetbalavonturier binnen. In 2012 was zijn eerste avontuur buiten de Nederlandse grenzen bij het Maltese Valetta FC, waarmee hij in actie kwam in de voorronde van de Champions League. Daarna was hij onder andere ook actief voor Boyaca Chico (Colombia), Bayamon FC (Puerto Rico), KV Turnhout (België), Iwaki FC (Japan), Preston Lions (Australië) en Alemania Aachen (Duitsland). In Nederland stond hij op de spelerslijst van FC Utrecht, Telstar, Sparta, AGOVV, SC Cambuur, Spakenburg en Jong Ajax.
Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD