zondag, 3 maart 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKatwijk haalt voormalig Ui en Vogel Schet in huis

Katwijk haalt voormalig Ui en Vogel Schet in huis

Damiano Schet vervolgt zijn loopbaan bij Katwijk. De flankspeler heeft de afgelopen jaren heel wat clubs in het betaald voetbal afgelopen, maar hij kiest nu voor zijn maatschappelijke carrière. Dit gaat hij combineren met spelen bij Katwijk, zo maakt technisch manager Cees Bruinink bekend.

IJsselmeervogels en Rijnsburgse Boys

Als jongeling speelde Schet onder Jan Zoutman bij HFC Haarlem. Toen deze club failliet ging haalde de trainer hem naar IJsselmeervogels. Daar maakte hij veel minuten, maar besloot over te stappen naar Rijnsburgse Boys. De buitenspeler maakte bij de Uien indruk en verdiende een contract bij RKC Waalwijk.

Flinke rondreis

Daarop volgde een flinke rondreis. Zo speelde Schet kortstondig op Cyprus voor AEK Larnaca en vervolgens in de Jupiler League voor zowel SC Cambuur, Telstar, FC Oss en FC Den Bosch. Bij deze clubs kon hij in tegenstelling tot zijn jaar bij RKC Waalwijk nooit rekenen op een vaste basisplaats. Nu kiest hij dus voor Katwijk. Door het late vertrek van Donny van Oijen was er in de selectie op De Krom nog plek voor een aanvaller.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD