dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKatwijk haalt spits met Eredivisie-ervaring

Katwijk haalt spits met Eredivisie-ervaring

Anthony Biekman heeft een contract voor één seizoen bij Katwijk getekend. De aanvaller speelde in het verleden onder andere voor FC Dordrecht en RKC Waalwijk. Ook Anastasios Kefalas werd vastgelegd. Het achttienjarige talent zal in eerste instantie echter niet tot het eerste elftal van Katwijk behoren.

Spits met ervaring in de Eredivisie

Biekman kwam in het seizoen 2014/2015 met FC Dodrecht uit in de Eredivisie. Hij speelde tien Eredivisieduels voor de Schapenkoppen en wist daarin één keer te scoren, tegen Willem II. Na de degradatie concludeerde Biekman dat er voor hem geen toekomst was weggelegd bij FC Dordrecht, waarna zijn contract ontbonden werd. De 22-jarige aanvaller hoopte op een buitenlands avontuur, maar tekent nu bij Katwijk om in de Tweede Divisie te gaan voetballen.

Katwijk haalt ook talent binnen

Ook Kefalas werd vastgelegd door Katwijk. De middenvelder wordt door Katwijk geplaatst in de talentpool. Kefalas zat zonder club, nadat hij tijdens het afgelopen seizoen gestopt was bij UVS. Daarvoor werd het talent opgeleid door onder andere Excelsior Rotterdam en Ajax.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD