maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKatwijk haalt ook nog een keeper op bij Haaglandia

Katwijk haalt ook nog een keeper op bij Haaglandia

Katwijk heeft de selectie ook nog weten uit te breiden met Steven Verstraten. De keeper zat na het faillissement van Haaglandia nog zonder club. Hij sluit nu aan op De Krom als derde keeper. Vorige week werd Giorgio Achterberg ook aangetrokken van Haaglandia, hij debuteerde in de slotfase tegen HHC Hardenberg.

Derde keeper gezocht

De selectie van trainer Dick Schreuder bevatte maar twee keepers. Naast eerste keus Mark de Vries, overgekomen van FC Lisse, en de jonge Richard de Groot werd er dan ook nog gezocht naar een derde sluitpost. Dit was nodig nadat Virgil Deen in de zomer vertrok, nadat hij pas een half jaar actief was op De Krom. Hij keerde na een omweg bij FC Dordrecht terug naar het Haarlemse EDO.

Twee jaar in Topklasse Zondag

Met het vrijkomen van Verstraten vond Katwijk dan ook het buitenkansje. In 2013 maakte de keeper de overstap van Voorschoten’97 naar Haaglandia. Hij speelde twee seizoenen in de Topklasse Zondag en kwam tot 44 wedstrijden. Vervolgens verhuisde Verstraten mee naar de zaterdagtak en was daar ook de vaste keuze. Nu gaat hij het seizoen afmaken bij Katwijk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD