Volg ons

Derde Divisie

Katwijk: ‘Geen interesse in Yordi Teijsse’

Katwijk: ‘Geen interesse in Yordi Teijsse’

Katwijk is niet geïnteresseerd in Quick Boys-aanvaller Yordi Teijsse. Dat laat technisch directeur Cees Bruinink weten aan Voetbal247.nl.

Niet gesproken, geen interesse
De spits wekte zaterdagavond in de uitzending van Omroep West de indruk dat Katwijk en Kozakken Boys wellicht geïnteresseerd in hem waren. Bruinink spreekt dat tegen: ,,Ik heb zondag direct Gert Aandewiel even gebeld omdat we met elkaar hele goede relatie hebben als clubs”, stelt Katwijk’s technisch directeur tegenover deze website. ,,Ik heb hem uitgelegd dat – om enig ruis te voorkomen – wij niet met Teijsse gesproken hebben en ook geen interesse in hem hebben. Het telefoontje stelde hij zeer op prijs.”

Vertrekwens
Teijsse gaf zaterdag aan te willen vertrekken van Nieuw Zuid, omdat hij zich ongelukkig voelt door ‘het negativisme binnen de club’. Omdat de aanvaller echter een doorlopend contract heeft tot de zomer van 2019, met daarin een afkoopclausule van 40 duizend euro, is een conflict ontstaan tussen de topscorer en de clubleiding. Dat leidde ertoe dat Teijsse is teruggezet naar het tweede elftal.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie