Home Clubs Katwijk Katwijk gaat langer door met trainer Jan Zoutman

Katwijk gaat langer door met trainer Jan Zoutman

Jan Zoutman is ook komend seizoen trainer bij Katwijk. De in november aangestelde oefenmeester verlengt zijn contract met nog een seizoen.

- Advertentie -

De afgelopen weken lieten zowel club als trainer doorschemeren tevreden te zijn over de samenwerking, maar namen beiden rustig de tijd om de zaken ook concreet op papier uit te werken. Op dinsdagavond werden de daadwerkelijke handtekeningen onder die papieren gezet.

Zoutman (59) werd in het verleden landskampioen bij de amateurs met Argon en IJsselmeervogels. Twee keer ging hij ook een avontuur aan in het profvoetbal. Financiële problemen zorgden voor einde aan beide avonturen. HFC Haarlem ging failliet en FC Twente raakte in dusdanige financiële problemen dat zij gedwongen waren om Jong FC Twente uit de Eerste Divisie te halen.

Met Katwijk kent Zoutman, mede door een groot aantal blessures, een moeizaam seizoen. De Krombewoners bezetten momenteel de vierde plaats in de Tweede Divisie, de afstand met koploper AFC is, met 8 punten, respectabel te noemen

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES