Volg ons
Giovialli Serbony, Elson do Rosario Almeida

Tweede Divisie

Katwijk en Maassluis vloeren TEC en VVSB

Katwijk en Maassluis vloeren TEC en VVSB

Excelsior Maassluis is als landskampioen goed van start gegaan in de Tweede Divisie. De zege op VVSB kwam wel ietwat gelukkig tot stand. Katwijk was op de Krom te sterk voor TEC en wist het verschil al voor de pauze te maken.

Excelsior MaassluisVVSB 2-0

De regerend landskampioen begon sterk en zag Vincent van de Berg de bal na een klein halfuur hard op de lat koppen. VVSB kreeg vervolgens ook een grote kans voor Tomas Tavilla. Een voorzet van Richelo Fecunda kon hij net binnenkoppen. In de tweede helft werden de kansen wel omgezet in doelpunten. Een voorzet van Elson Almeida werd door Jelmer Vijlbrief in eigen doel gewerkt. VVSB kreeg daarna kansen op de gelijkmaker, kopballen van Tommy Bekooij en Guido Pauw vlogen er niet in. Vier corners op rij werden gevaarlijk, maar uit een counter maakte Kilian Berkhout de 2-0.

KatwijkTEC 3-1

Katwijk had de overhand op De Krom en dat werd na een klein halfuur vertaald in de voorsprong. Mike van den Berg, overgekomen van Koninklijke HFC, maakte de 1-0. Katwijk liep vervolgens tegen twee gele kaarten aan voor Michiel van Dam en Van den Ban, maar op slag van rust wist diezelfde Van den Ban ook voor 2-0 te tekenen. Ditmaal ging er een fraaie aanval aan vooraf met combinaties tussen Paul de Lange en Donny van Oijen. Daarmee was de opmerkelijke helft voor Van den Ban nog niet voorbij. Hij kreeg namelijk ook nog een tik tegen zijn hoofd en moest in de rust worden behandeld. Na rust bleef het lange tijd 2-0, tot het laatste kwartier. Marciano Mengerink maakte eerst zijn eerste treffer, voor Van Dam zijn tweede gele prent kreeg en Shakison er 3-1 van maakte.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie