maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijkKatwijk en Correia kloppen Quick Boys en lopen uit op HFC

Katwijk en Correia kloppen Quick Boys en lopen uit op HFC

Katwijk beleefde een topweekend. Zelf won de ploeg van Anthony Correia met 4-1 van Quick Boys en zag achtervolger HFC 0-0 spelen tegen TEC. Katwijk heeft met zes duels voor de boeg zes punten voorsprong. Op 28 mei is het nog HFC tegen Katwijk.

Bij een 2-1 voorsprong gaven Robert Susan, Tim Freriks en Raoul Esseboom aan niet meer verder te kunnen spelen. Het gebeurde titelconcurrent HFC onlangs ook met drie spelers bij AFC en dan is het altijd afwachten hoe de vervangers het doen. Katwijk sleepte ook met de drie invallers de drie punten uit het vuur in de derby met Quick Boys, 4-1.

Natuurlijk was er spanning in het oranje deel van het gespleten voetbaldorp. De burenruzie is altijd beladen, ook al zijn er geen uitfans, alleen voor Dirk Kuijt werd een uitzondering gemaakt, aanwezig.

Voordeel voor Anthony Correia was dat rechtsback Bart Sinteur weer wedstrijdfit was.  Hij gaf de assist bij de 1-0 van Robbert Susan. Voor rust speelde Quick Boys naar behoren mee.

 

Toen vlak na de rust Lars Weistra de 2-0 in het kruis schoot leek het duel gespeeld. Nigel Ogidi Nwankwo verraste na een uur André Krul en dat betekende 2-1. Robbert Susan, Tim Freriks en Raoul Esseboom vroegen alle drie om een wissel, maar hun vervangers deden hun werk naar behoren. Mukhtar Suleiman zorgde uit een steekpass van Ahmed el Azzouti voor 3-1 en Marciano Mengerink scoorde 4-1.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD