woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijkKatwijk-doelman De Vries: 'Eerste keer dat ik het meemaak, ik ben niet...

Katwijk-doelman De Vries: ‘Eerste keer dat ik het meemaak, ik ben niet blij’

VV Katwijk had zaterdag op het eigen sportpark weinig moeite met TEC (4-0). Ondanks de fraaie zege had niet iedereen reden te lachten aan de kant van de thuisploeg, doelman Mark de Vries moest verrassend plaatsnemen op de reservebank en was daar niet over te spreken.

Beslissing trainer
,,Dat weet trainer Dick Schreuder ook. Dat heb ik hem duidelijk verteld nadat hij zijn beslissing kenbaar had gemaakt. Dit is de eerste keer dat ik het meemaak . Ik ben niet blij”, aldus de sluitpost die het voorgaande seizoen altijd zeker was van een basisplaats bij vv Katwijk op de website Voetbal in de Bollenstreek.

Basisplaats nieuwe aanwinst
Ricardo Kieboom was zaterdag de man onder de lat bij vv Katwijk. Trainer Schreuder gaf na afloop van de gewonnen wedstrijd tekst en uitleg over de gemaakte keuze. ,,Deze keuze maak ik niet alleen dat is iets dat we als staf doen. We wilden er een nieuwe keeper bij deze zomer en net op het moment dat ik dacht dat het er niet meer in zat kwam Kieboom om de hoek kijken. Daarna hebben we geen moment getwijfeld om toe te happen. We zijn blij met hem.”

Intern besproken
De nieuwe eerste keeper wenste niet echt in te gaan op de kwestie. ,,Dat is intern besproken. Daarvoor moet je bij de trainer zijn.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD