maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijk'Katwijk dichtbij verlenging met vier sterkhouders'

‘Katwijk dichtbij verlenging met vier sterkhouders’

Waar de geruchten rond Marciano Mengerink de gemoederen flink bezig houden, gaat Katwijk zeer waarschijnlijk met vier anderen komend seizoen verder.

Viertal
Naar verluidt maken de Krombewoners maandag bekend dat er met Michiel van Dam, Raoul Esseboom, Ricardo Kieboom en Omar Hamdi een overeenkomst is gesloten voor volgend seizoen. Esseboom en Kieboom sloten ver in de voorbereiding aan bij Katwijk, maar beide spelers wisten zich vrij snel in de basis te spelen.

Senior
Hamdi en Van Dam zijn al langer actief op De Krom, waarbij vooral Van Dam een heuse senior genoemd mag worden. De centrale verdediger gaat komend seizoen op voor zijn tiende jaargang in de A-selectie van coach Dick Schreuder.

We gaan het zien
Ondertussen beproeft Marciano Mengerink het geduld van zowel de fans van Katwijk als die van Spakenburg. Voor de camera’s van FOX Sports verscheen een grijnzende Mengerink, die erkende dat hij spreekt met meerdere clubs. Hij wilde daarbij niet bevestigen dat Spakenburg zeer concreet geïnteresseerd is: ,,We gaan het zien.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD