Volg ons

Katwijk

Katwijk-aanvoerder Susan over trainer Zoutman: ‘Hij heeft een duidelijke visie’

Katwijk-aanvoerder Susan over trainer Zoutman: ‘Hij heeft een duidelijke visie’

Titelhouder Katwijk maakte zaterdag bekend dat Jan Zoutman per direct de taak van hoofdtrainer op zich zal nemen bij de club. Aanvoerder Robbert Susan is zeer te spreken over de keuze van de club om de voornoemde ervaren oefenmeester aan te stellen. 

Aantal gesprekken
,,Ik denk dat wij de juiste keuze hebben gemaakt.Een aantal gesprekken gehad met Jan, waar ik zelf ook bij heb gezeten. Het is gewoon een hele fijne vent hoe hij overkomt. Hij weet waar hij over praat. Hij heeft een duidelijke visie en hij weet wat hij met Katwijk wil”, aldus Susan tegenover de camera van FOX Sports.

Visie
De vraag wat de visie dan was van Zoutman ontweek de aanvoerder van Katwijk. ,,Dat gaan jullie vanzelf wel zien, tijdens het seizoen. Hij wist heel veel van ons en van de andere ploegen  dus ik denk dat wij de goede keuze hebben gemaakt.”

Zoutman was in het recente verleden werkzaam voor rivaal Quick Boys, wat dat betreft dus wel een opmerkelijke nieuwe werkgever voor de oefenmeester. ,,Ja dat ligt altijd wel iets gevoelig. We lopen er niet voor weg, maar het is gevoelig. Ik heb toevallig allemaal positieve reacties gehad net van een hoop supporters dus we gaan er wat moois van maken.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Katwijk