maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijkKatwijk-aanvoerder Susan na fraaie zege in derby: 'We zijn op de goede...

Katwijk-aanvoerder Susan na fraaie zege in derby: ‘We zijn op de goede weg’

Katwijk rekende zaterdagmiddag op fraaie wijze af met Rijnsburgse Boys (5-0). Aanvoerder Robbert Susan stapte na negentig minuten vanzelfsprekend met een grote glimlach het speelveld af en constateerde dat zijn ploeg in zeer goede vorm verkeerd.

Hier doe je het voor
,,Ik heb het vorige week ook al gezegd, we zijn op de goede weg. Dit zijn de potjes, hier doe je het voor. Als je dan gewoon met 5-0 wint, helemaal voor het publiek, het gaat helemaal los hier”, aldus Susan tegenover de camera van FOX Sports.

Tweede helft
Katwijk maakte het verschil pas in het tweede gedeelte van de wedstrijd. ,,Het was een klein beetje hetzelfde verhaal als vorige week. Ik denk dat we in de eerste helft wat dominanter waren, alleen kreeg Rijnsburg wel een paar goede mogelijkheden. Dan maak je 1-0 en hoe wij weer de rust uitkomen vandaag, gewoon twee en drie tegen nul. Dat het daarna gewoon 5-0 mag worden is geweldig.”

Alles geven
Het lijkt Katwijk de laatste weken zeer eenvoudig af te gaan om overwinningen te boeken. Niets is minder waar volgens Susan. ,,Wij geven echt volle bak, na zeventig minuten loop ik helemaal vol met kramp. Dat wil zeggen dat we echt wel wat gegeven hebben. Op het moment zijn we gewoon sterk.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD