woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC LiendenKatwijk-spelmaker Susan beslist duel in slotfase: 'Opgeven doe je nooit'

Katwijk-spelmaker Susan beslist duel in slotfase: ‘Opgeven doe je nooit’

Robbert Susan tekende zaterdagmiddag voor de beslissende treffer in de blessuretijd tegen FC Lienden (3-2). De aanvaller wenste zich in de slotfase van het duel niet neer te leggen bij een puntendeling en kreeg loon naar werken.  

Tweede helft sterker
,,Het zat hem in de staart vandaag en gelukkig valt het onze kant op. In de eerste helft speelden we heel slordig, met name ikzelf ook. In balbezit was het verschrikkelijk. Alleen in de tweede helft voelden wij dat we sterker werden. Iedere tweede bal was voor ons. Je zag dat Lienden echt naar achteren aan het lopen was. Na die 2-2 heb je het dan even zwaar, dan leg je je bijna neer bij die 2-2. Opgeven doe je nooit en dan is het lekker dat die dertig seconden voor tijd valt”, aldus Susan tegenover de camera van Omroep West.

Een beetje tijdrekken
FC Lienden leek na de gelijkmaker genoegen te nemen met een punt.  ,,Ja ze vonden het zat, dat zeiden ze in het veld ook. Ze wilden dat er zo snel mogelijk afgefloten werd. Een beetje tijdrekken, maar het was lekker zo.”

Ik werd kwaad
Susan scoorde na een goed genomen hoekschop. ,,Ja dat is heerlijk. Ze wilden hem bijna kort nemen, toen werd ik al kwaad. Als je eenmaal die bal ziet komen en je hebt de goede looplijn dan is het alleen maar hangen en knikken. Deze was wel heel lekker.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD