dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie Zaterdag'Katergevoel' bij Van der Heide: "Iets te vaak gebeurd"

‘Katergevoel’ bij Van der Heide: “Iets te vaak gebeurd”

IJsselmeervogels presteerde doordeweeks knap in de wedstrijd tegen sc Heerenveen om de KNVB Beker, maar tegen SteDoCo ging het afgelopen weekend toch weer mis. De ploeg uit Spakenburg kan volgens Sandor van der Heide desondanks toch terugkijken op een redelijk goede eerste seizoenshelft.

IJsselmeervogels begon niet goed

Van der Heide vond zijn ploeg niet goed starten tegen SteDoCo. “Dat is gewoon niet goed genoeg”, vertelde Van der Heide aan RTV Utrecht. “En dat is de laatste weken iets te vaak gebeurd. En dat kunnen we heel vaak nog wel omzetten, maar dat moet eigenlijk niet hoeven. Het moet uit jezelf komen. Je weet dat Lisse naar Quick Boys moet en je weet dat we een goed half jaar goed willen afsluiten. Nou sluit je hem slecht af en heb je een katergevoel.”

Toch een 7,5

Voor de eerste seizoenshelft heeft de trainer toch nog een goed cijfer over. “Over het algeheel, als je alles bij elkaar zet, met allemaal nieuwe jongens. We hebben een goede groep geformeerd, het is een groep geworden. De resultaten zijn redelijk goed. Dan denk ik een 7,5. Als je hem nou gewonnen had, dan sta je op twee punten van Lisse en ga je als cijfer al snel naar een 8,5 of 9. Het is gewoon heel zuur en het is onze eigen schuld”, besluit Van der Heide.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD