Volg ons

Tweede Divisie

Karsten ziet HHC tekort komen voor top: ‘We zijn gewogen en te licht bevonden’

Karsten ziet HHC tekort komen voor top: ‘We zijn gewogen en te licht bevonden’

HHC Hardenberg lijkt dit seizoen geen rol te gaan vervullen om de bovenste plaatsen. De ploeg van coach Gert Jan Karsten komt tegen topploegen tekort.

,,Het begin was dramatisch”, zegt Karsten over het duel met Katwijk in De Stentor. ,,We staan niet goed te dekken en geven twee goals weg. Daardoor waren we na tien minuten al kansloos. (..) Verdedigend zijn wij vaak scherp, maar nu stond de organisatie niet goed. Je mag ze geen meter ruimte geven. Juist tegen deze ploeg moet je ziel en zaligheid in de strijd gooien. Katwijk is de beste ploeg van de competitie en wij moeten honderd procent zijn om ze te kunnen verslaan.”

HHC staat nu tiende, mede omdat het onnodig van Jong Sparta en Scheveningen verloor. ,,We lopen na zeven wedstrijden iets achter op schema, maar eigenlijk hebben we alleen van de topploegen Rijnsburgse Boys en Katwijk terecht verloren. De titelkandidaten hebben te veel kwaliteit voor ons. We zijn gewogen en te licht bevonden.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie