woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKarsten ziet 'gelukkig' HHC Hardenberg

Karsten ziet ‘gelukkig’ HHC Hardenberg

HHC Hardenberg is begonnen aan een flinke opmars en dat leidde op zaterdagmiddag tot een 1-0 zege op AFC. Gert Jan Karsten, de trainer van de ploeg uit Hardenberg, kon na afloop niets anders dan tevreden zijn.

Karsten vol lof

Karsten sprak zich voor de camera van HHC TV uit over de prestatie van zijn team. De overwinning leek nog niet helemaal binnen te komen. “Ik ben nu eigenlijk nog een beetje ingetogen. Ik ben sowieso wel iemand die eigenlijk een dag later pas door heeft van: ‘Hey, dat was toch wel weer een aardige overwinning’. Ik ben blij met de teamprestatie, ik heb genoten van de goal. Doelpunt van het jaar momentje is misschien nog wat vroeg, maar hij was wel heel mooi. Ik heb genoten van de uitvoering van het tactisch plan. Ik heb genoten van de strijdlust”, vertelde Karsten.

Ook ruimte voor verbetering

Desondanks zag de oefenmeester ook nog punten om aan te werken. “Ik heb ook, zo eerlijk moet je zijn, een paar momenten gedacht van oei, daar gaat hij. Want we speelden vandaag (zaterdag, red.) tegen een fantastische tegenstander, die ook zelf gewoon in balbezit wel twee, drie goede mogelijkheden heeft afgedwongen. Daar moet je een beetje gelukkig in zijn en dat waren we vandaag. En ik denk dat je dat afdwingt als je honderd procent bent en we waren vandaag honderd procent. Mekaar helpen, binnenkant dekken, duels ingaan, op het goede moment juist geen duel aangaan. Ook een aantal momenten juist niet instappen, waardoor ze niet achter je verdediging kunnen komen”, aldus Karsten.

Bekijk het volledige interview met Gert Jan Karsten

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD