Volg ons

Tweede Divisie

Karsten: ‘Ze dachten blijkbaar dat we hen de drie punten wel cadeau zouden doen’

Karsten: ‘Ze dachten blijkbaar dat we hen de drie punten wel cadeau zouden doen’

Gert Jan Karsten stak zijn voorliefde voor IJsselmeervogels nooit onder stoelen of banken, maar de relatie kreeg zaterdag een serieuze knauw.

,,Ik kreeg me toch een verwensingen naar m’n hoofd geslingerd. Ik denk dat ik geen vrienden heb gemaakt bij IJsselmeervogels”, sprak Karsten in De Stentor met gevoel voor understatement. Zijn enthousiaste juichen bij de 1-2 werd hem niet in dank afgenomen: ,,Dat doelpunt heb ik nèt iets te enthousiast gevierd.”

Karsten zag HHC bovenal een hele goede wedstrijd spelen, zeker voor rust, al scoorden de Hardenbergers niet. ,,Dat was sneu, want we speelden de beste 45 minuten uit ons hele seizoen. Het gekke is dat we na rust minder dominant waren, maar wél scoorden.” De rode kaart voor Ashwin Manuhutu spoorde HHC enkel aan: ,,Bij ons sloop een soort overlevingsdrang in de ploeg, ingegeven door een in onze ogen onterechte rode kaart van Ashwin. Bij IJsselmeervogels nam de irritatie toe. Ze dachten blijkbaar dat we hen de drie punten wel even cadeau zouden doen, omdat zij nog voor het kampioenschap spelen. Nou, mooi niet dus.”

Meer over Tweede Divisie