Volg ons
gert-jan-karsten-hhc-hardenberg

Tweede Divisie

Karsten woedend: “Ik voel me gepakt”

Karsten woedend: “Ik voel me gepakt”

Gert Jan Karsten sprak zich na afloop van de wedstrijd tussen HHC Hardenberg en Koninklijke HFC uit over het duel. Vijf minuten voor tijd kregen de oranjehemden de 1-1 om de oren en Karsten was totaal niet te spreken over de manier waarop die goal tot stand kwam.

Spanning en teleurstelling

Karsten verscheen na de puntendeling al gauw voor de camera van FOX Sports, hij beschreef de sfeer in de kleedkamer. “Dezelfde kleedkamer als de laatste weken. Spanning, teleurstelling dat je niet wint. Aan de andere kant wel weer een punt, tegen een ploeg die vier of vijf wedstrijden dertien punten had nu. Dus op zich een prima resultaat vooraf tegen deze ploeg, maar niet in onze situatie. Als je dan 1-0 staat en vijf minuten voor tijd op deze manier de 1-1 moet incasseren, dat is teleurstellend”, vertelde de trainer van HHC Hardenberg.

Zal wel niet professioneel zijn

Over de tegentreffer had Karsten best het één en ander te zeggen. “Het zal wel niet professioneel van ons zijn dat wij voor de rust netjes drie keer een bal uitspelen als er bij hun iemand ligt en de scheids die zelfs nog twee keer het spel stillegt omdat er bij hun iemand ligt, dus in totaal vijf keer. En onze speler werd, het was geen overtreding denk ik, wel degelijk geraakt, ligt daar zwaar te creperen en zij spelen gewoon verder.”

Zal er wel allemaal bij horen

“Dat zal wel heel professioneel zijn en dan de trainer van de tegenpartij die heeft hier een verleden, die beledigt ook nog. Het zal er allemaal wel bij horen, daar baal ik het meest van. Ik voel me een beetje gepakt, want je probeert sportief te zijn. Aan de andere kant een leermoment misschien voor mij om minder goed van vertrouwen te zijn”, aldus Karsten.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie