Volg ons

Tweede Divisie

Karsten: ‘We zwijnden gewoon in de laatste minuut’

Karsten: ‘We zwijnden gewoon in de laatste minuut’

HHC Hardenberg boekte een nipte 1-0 zege op De Treffers, maar na afloop was trainer Gert-Jan Karsten wel zo realistisch om toe te geven dat de Groesbeekers daarmee eigenlijk te weinig kregen.

Zwijnen
,,Ik vond dat we niet scherp genoeg begonnen. Voor de rust hadden we na de 1-0 kansen om de 2-0 en 3-0 te maken, maar aan het begin van de tweede helft komen we een paar keer heel goed weg”, analyseert hij tegenover FOX Sports. ,,Bij het alles-of-niks in de slotfase van hun zwijnen we gewoon in de laatste minuut.”

Kwartje valt onze kant op
,,Ik vond dat er vandaag geen uitblinker was. Dat moet bij ons beter. Ik vind dat we voetballend meer kunnen brengen. Maar we zijn inmiddels zo ver dat we deze pot wel over de streep trekken. Het is ook de fase van het seizoen waarin wij zitten dat het kwartje net onze kant op valt. Maar ik vind dat De Treffers minimaal een punt verdiend had. Wij moeten hier echt lering uit trekken want we moeten echt beter presteren.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie