Volg ons
gert-jan-karsten-hhc-hardenberg

Tweede Divisie

Karsten: “Unieke kans om waardeloos seizoen weg te spelen”

Karsten: “Unieke kans om waardeloos seizoen weg te spelen”

Gert Jan Karsten kon na afloop van de wedstrijd tegen VVSB niets anders dan zich tevreden tonen voor de camera van HHC Hardenberg TV. Alhoewel het er een aantal wedstrijden terug toch heel somber uitzag voor HHC, staat de club na de 3-1-overwinning op VVSB nu toch op een vijftiende plek. Dat leidde tot grote tevredenheid bij Karsten.

PD-plek in de pocket

“Zeer blij, tevreden. PD-plek, een mooi publiek vandaag, veel publiek. De hele wedstrijd erachter. Op een gegeven moment stopten ze even tien seconden met zingen en werd het stil. Ik denk: wat gebeurt hier. En dan gaan ze zo weer verder. Overall gewoon een perfecte uitslag. Ik denk terechte uitslag. Wij speelden echt ergens voor en zij waren uitgespeeld. Alleen dat moet je uitdrukken in de score, vroeg in de wedstrijd waardoor een wedstrijd wat gematigder verloopt”, vertelde Karsten, die wel van mening was dat zijn team het zichzelf nog lastig maakte door VVSB terug te laten komen op 3-1 en door veel kansen te missen.

Oproep

Karsten deed ook een oproep aan de fans van HHC Hardenberg voor de wedstrijd tegen UNA. “Volgende week finale en ik hoop dat de hele club meegaat. Dus bij deze een oproep. Wij moeten daar niet met de selectie heen, we moeten daar wat mij betreft met 2.000 man heen. We moeten genieten van het feit dat we PD hebben. Mooi dat we in ieder geval die escape al gepakt hebben. Volgende week is natuurlijk wel een unieke kans om een waardeloos seizoen in één keer weg te spelen en dan denk ik dat dat voor iedereen een kampioenschap is”, besloot de trainer.

Het complete interview met Gert Jan Karsten

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie