maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKarsten: "Unieke kans om waardeloos seizoen weg te spelen"

Karsten: “Unieke kans om waardeloos seizoen weg te spelen”

Gert Jan Karsten kon na afloop van de wedstrijd tegen VVSB niets anders dan zich tevreden tonen voor de camera van HHC Hardenberg TV. Alhoewel het er een aantal wedstrijden terug toch heel somber uitzag voor HHC, staat de club na de 3-1-overwinning op VVSB nu toch op een vijftiende plek. Dat leidde tot grote tevredenheid bij Karsten.

PD-plek in de pocket

“Zeer blij, tevreden. PD-plek, een mooi publiek vandaag, veel publiek. De hele wedstrijd erachter. Op een gegeven moment stopten ze even tien seconden met zingen en werd het stil. Ik denk: wat gebeurt hier. En dan gaan ze zo weer verder. Overall gewoon een perfecte uitslag. Ik denk terechte uitslag. Wij speelden echt ergens voor en zij waren uitgespeeld. Alleen dat moet je uitdrukken in de score, vroeg in de wedstrijd waardoor een wedstrijd wat gematigder verloopt”, vertelde Karsten, die wel van mening was dat zijn team het zichzelf nog lastig maakte door VVSB terug te laten komen op 3-1 en door veel kansen te missen.

Oproep

Karsten deed ook een oproep aan de fans van HHC Hardenberg voor de wedstrijd tegen UNA. “Volgende week finale en ik hoop dat de hele club meegaat. Dus bij deze een oproep. Wij moeten daar niet met de selectie heen, we moeten daar wat mij betreft met 2.000 man heen. We moeten genieten van het feit dat we PD hebben. Mooi dat we in ieder geval die escape al gepakt hebben. Volgende week is natuurlijk wel een unieke kans om een waardeloos seizoen in één keer weg te spelen en dan denk ik dat dat voor iedereen een kampioenschap is”, besloot de trainer.

Het complete interview met Gert Jan Karsten

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD