zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKarsten schrikt van HHC Hardenberg: "Er zat spanning op de groep"

Karsten schrikt van HHC Hardenberg: “Er zat spanning op de groep”

HHC Hardenberg heeft zaterdag een gevoelige nederlaag tegen TEC geleden. Beide ploegen strijden tegen degradatie en dus waren er na afloop blije gezichten bij TEC en sombere gezichten bij HHC Hardenberg. Trainer Gert Jan Karsten was geschrokken van zijn ploeg.

Spanning

Omdat de belangen bij de wedstrijd tussen TEC en HHC Hardenberg groot waren had dit ook invloed op de wedstrijd. Ook Karsten merkte dat. “Er zat spanning op de groep en op de wedstrijd. Dat was ook het verhaal een beetje, wie kan dat als eerste los laten. Ik denk dat door het doelpunt dat zij maakten, zij het ook los konden laten. Daarna willen wij geforceerd graag weer gelijk maken.” De manier waarop de 1-0 van TEC viel zat Karsten behoorlijk dwars, zo liet hij blijken tegenover HHC Hardenberg TV. “Uit een ingooi een doelpunt weggeven, dat is droevig. Bij een ingooi moet je gewoon strak verdedigen, dan mag de bal er nooit uit de tweede lijn zo invliegen.”

Bekijk hieronder het volledige interview met Karsten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD