Volg ons
gert-jan-karsten-hhc-hardenberg

Tweede Divisie

Karsten schrikt van HHC Hardenberg: “Er zat spanning op de groep”

Karsten schrikt van HHC Hardenberg: “Er zat spanning op de groep”

HHC Hardenberg heeft zaterdag een gevoelige nederlaag tegen TEC geleden. Beide ploegen strijden tegen degradatie en dus waren er na afloop blije gezichten bij TEC en sombere gezichten bij HHC Hardenberg. Trainer Gert Jan Karsten was geschrokken van zijn ploeg.

Spanning

Omdat de belangen bij de wedstrijd tussen TEC en HHC Hardenberg groot waren had dit ook invloed op de wedstrijd. Ook Karsten merkte dat. “Er zat spanning op de groep en op de wedstrijd. Dat was ook het verhaal een beetje, wie kan dat als eerste los laten. Ik denk dat door het doelpunt dat zij maakten, zij het ook los konden laten. Daarna willen wij geforceerd graag weer gelijk maken.” De manier waarop de 1-0 van TEC viel zat Karsten behoorlijk dwars, zo liet hij blijken tegenover HHC Hardenberg TV. “Uit een ingooi een doelpunt weggeven, dat is droevig. Bij een ingooi moet je gewoon strak verdedigen, dan mag de bal er nooit uit de tweede lijn zo invliegen.”

Bekijk hieronder het volledige interview met Karsten.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie