Volg ons
gert-jan-karsten-hhc-hardenberg

Tweede Divisie

Karsten niet tevreden met resultaat HHC Hardenberg tegen GVVV

Karsten niet tevreden met resultaat HHC Hardenberg tegen GVVV

HHC Hardenberg heeft zaterdag het jaar 2016 afgesloten met een doelpuntloos gelijkspel tegen GVVV. Ondanks dat er een punt gepakt werd tegen een ploeg uit de top vijf van de Tweede Divisie, was trainer Gert Jan Karsten niet blij met het punt. Dat liet hij na afloop van de wedstrijd weten aan HHC TV, waarmee hij ook vooruit blikte op de winterstop.

Pijnbank

Karsten koos in Veenendaal voor een afwachtende tactiek. HHC Hardenberg liet GVVV het spel maken, maar Karsten zag dat zijn ploeg de meeste kansen kreeg. Daarom was hij na afloop niet tevreden met het behaalde resultaat tegen GVVV. “Omdat we na rust vier keer alleen voor de keeper komen. Ook in de eerst helft kregen we al een paar kansen.” Toch had Karsten ook lovende worden voor zijn team. “Ik moet mijn ploeg wel een compliment maken. Wij hebben heel goed geleerd van de eerste wedstrijd, waar we thuis in de omschakeling door hun op de pijnbank gelegd zijn, hadden wij ze vandaag misschien hier op de pijnbank moeten hebben.

Bekijk hieronder het complete interview met Karsten

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie