Volg ons
gert-jan-karsten-hhc-hardenberg

Tweede Divisie

Karsten na nieuwe dreun: “Ik ga ervoor liggen nu”

Karsten na nieuwe dreun: “Ik ga ervoor liggen nu”

Het ziet er voor HHC Hardenberg inmiddels steeds somberder uit, maar Gert Jan Karsten is niet van plan om het team te laten zakken. De ploeg uit Hardenberg staat er niet goed voor in de Tweede Divisie en ook op zaterdag werd er weer verloren. HHC moet na de 4-2 nederlaag tegen Jong Vitesse inmiddels vrezen voor degradatie.

Na vier minuten mis

Karsten zag het al vroeg in de wedstrijd verkeerd gaan, vertelde hij aan RTV Oost. “Waarom beginnen wij in de vierde minuut zo slecht. We zouden compact staan, goede speelwijze staan. Dan geven we de goal weg. Daarna krijgen wij denk ik twee opgelegde kansen om hem gelijk te elimineren, met name die van Pim. Sneu dat hij hem mist, want hij krijgt vandaag een kans en ik denk dat hij in de eerste helft juist heel aardig speelde. Hij moet de bal er wel inschieten. En dan krijg je in de allerlaatste minuut krijg je die vrije trap om de oren”, vervolgde Karsten. Ook zijn wissels konden het verschil niet echt maken, want na rust werd het al gauw 0-3.

“Dan is het over. Dan wisselen zij wat jeugdspelers erin. Wij maken dan een penalty terecht, scoren nog een goede tweede goal en worden nog eens onterecht afgefloten. Anders wordt het misschien nog eens 4-3 en dan denk ik dat je misschien nog wel een puntje kan halen, omdat zij dit wel vaker hebben gehad. Maar als we gewoon eerlijk zijn, dan laten we het volgens mij in de vierde minuut liggen”, vertelde een zeer teleurgestelde Karsten.

Niet laten vallen

Toch blijft Karsten strijdbaar en probeert hij zijn spelers op de been te houden. “Hoe moeilijk ook, we laten elkaar niet vallen. Jullie onderling elkaar zeker niet. Ik ga ervoor liggen nu. We zullen door moeten. Volgende week is Barendrecht en we zullen moeten.” De moed is er dan ook nog altijd bij de oefenmeester. “PD is ook mooi. We gaan het wel zien. Als we het niet redden, ook prima. Maar opgeven is geen optie.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie